تبلیغات
وبلاگ دامپزشک - بانک مقالات دامپزشکی - ویژگیهای تخم‏ مرغ تازه و سالم

تخم‏ مرغ  خوب  به شکل بیضی و دارای پوسته سالم و بدون ترک و عاری از هرگونه آلودگی و مدفوع طیور است .
تخم مرغ تازه دارای اطاقک هوایی  نسبتاً کوچک بوده  و  زرده آن  دارای غلظت طبیعی  و  سفیده آن شفاف است  و زمانی که تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم ، زرده آن گرد و برجسته و سفیده آن ژله مانند می باشد.
برای تست تازگی تخم مرغ ، آن را داخل کاسه ای پر از آب بیندازید ، اگر تخم مرغ در ته ظرف ته نشین شد ، تازه ، ولی اگر روی آب شناور ماند ، تخم مرغ کهنه است . دلیل آن هم این است که داخل تخم مرغ کهنه هوای بیشتری نسبت به تخم مرغ تازه وجود دارد و این باعث معلق ماندن آن می شود.

نکات قابل توجه

در هنگام خرید به نحوه نگهداری تخم مرغ ها توجه فرمایید. تخم مرغ باید در دمای مناسب تا 15 درجه سانتیگراد و ترجیحاً در داخل یخچال  نگهداری و عرضه گردد.
ترجیحاً  تخم مرغ های بسته بندی شده در مراکز مجاز دارای کد بهداشتی دامپزشکی که دارای تاریخ تولید و انقضاء می باشد  تهیه نمایید.
تخم مرغ را قبل از مصرف بطور کامل بپزید و سپس میل نمایید و از مصرف نیمه خام آن ( عسلی ) خودداری نمایید.

   


نظرات()

وبلاگ دامپزشک

کاملترین بانک مقالات فارسی دامپزشکی